Ukázka tréninkového plánu na míru

Zajímá tě, jak vypadá tréninkový plán, který vytvářím Vám, klientům na míru? Pro každého klienta dělám tréninkový plán podle požadavků a schopností. Vždy záleží na mnoha faktorech, jako je sport, které mu se klient věnuje, čeho chce dosáhnout a nebo jaké má zdravotní omezení. Rozhodla jsem se Vám poodhalit to, jak takový tréninkový plán může vypadat.

Ukazka-treninkoveho-planu-na-miruTréninkové plány sestavuji podle svých zkušeností a využívám k tomu své znalosti z oboru fyzioterapie. Právě díky fyzioterapii kladu vždy velký důraz na zdravotní hledisko a možné následky na zdraví klienta. Mám radost, že už mnoho klientů mé tréninkové plány už využilo a hlavně bylo spokojeno. 

Tréninkový plán pro tebe

Chceš se zlepšit, zvýšit svoji kondici, obratnost, výbušnost nebo odstranit dlouhodobé bolesti? Neváhej se na mě obrátit a udělám maximum pro tvou spokojenost. Kontakt na mě najdeš zde.

Ukázka tréninkového plánu na míru

Mé tréninkové plány vždy obsahují jednak soupis jednotlivých tréninkových dnů a cvičení, doporučení na množství opakování, počtu sérií a také ukázková videa, na kterých ukazuji správné provedení každého cviku. Většina cviků obsahuje i lehčí nebo naopak těžší variantu, aby si každý mohl  náročnost tréninku zvolit dle svých schopností. 

Stáhnout ukázku tréninkového plánu

 

Zpět do obchodu