Blog

Nový Tréninkový Program: Základy plyometrie

S radostí oznamuji, že nový tréninkový program: Základy plyometrie je konečně dostupný. Tento program je ideální pro všechny, kteří chtějí výrazně zlepšit svou výbušnost, rychlost a sílu – ať už s tréninkem teprve začínáš, nebo chceš posunout svou výkonnost ve sportu na další úroveň.

Kontrastní trénink: jak spojit plyometrii a sílu pro maximální výkon

Pokud hledáš způsob, jak zlepšit svou výbušnost, rychlost a sílu zároveň, kontrastní trénink představuje velmi efektivní metodu, která kombinuje výhody plyometrického cvičení a silového tréninku. Tento typ tréninku se často využívá u sportovců, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu v disciplínách, kde jsou klíčové rychlostní schopnosti a svalová síla.

Typy svalových kontrakcí: jak lépe porozumět svalové práci při tréninku

Pokud se chceš zlepšit v tréninku a dosáhnout lepších výsledků, je důležité pochopit, jak tvé svaly fungují. Znalost různých typů svalových kontrakcí ti pomůže optimalizovat cvičení, zvýšit efektivitu každého pohybu a lépe pracovat na rozvoji síly a vytrvalosti. Každý pohyb, který vykonáš, je výsledkem určitého typu svalové kontrakce, a tyto kontrakce přímo ovlivňují způsob, jakým se tvé tělo adaptuje na tréninkovou zátěž.

Novinka: Kompletní návod na plyometrický trénink

Mám skvělou zprávu! Už brzy bude k dispozici nový čtyřtýdenní plyometrický program. Tento program jsem navrhla tak,  aby ti pomohl rozvíjet sílu, rychlost a výbušnost – klíčové atributy pro každého sportovce. Pokud ještě nevíš, co je plyometrie, klikni zde.

Plyometrie, tajná zbraň sportovců?

Hledáš cestu ke zvýšení sportovní výkonnosti a lepším výsledkům ve sportu? Jednou z efektivních tréninkových metod je plyometrie. Tréninková technika zaměřená na rychlou kontrakci svalů za účelem zlepšení výkonu.

Zdravé rameno na kurtu: Posilování rotátorové manžety pro tenisty

Tenis je sport, který klade na horní končetiny hráčů vysoké nároky. Tenisté se musí spoléhat na sílu a stabilitu ramen jak při servisu, tak i ostatních tenisových úderech. Jedním z nejdůležitějších faktorů pro udržení zdraví a výkonnosti ramenního pletence je rotátorová manžeta

Od základů na vrchol: Jak základní pohybové vzory formují výkonnost sportovce

Základní pohybové vzory hrají klíčovou roli v tréninku a výkonnosti sportovců napříč různými disciplínami. Nejedná se pouze o rutinní cviky, ale o základní stavební kámen pro optimální fyzický vývoj a dosažení vrcholových sportovních výkonů.

Klíčový prvek tréninku pro tenisty: trénink pohybů do stran

Když se mluví o tenisovém tréninku, většina lidí si představí pouze soustředění se na techniku úderu a odpalování míčů z jedné poloviny kurtu na druhou. To je samozřejmě nezbytná část tréninku, ale je tu ještě jedna zásadní složka, která může zásadním způsobem ovlivnit výkonnost tenisového hráče. Jedná se o trénink "laterálních cviků" neboli cviků prováděných do stran.

Jak efektivně trénovat v kopcích: Cesta k silnějším nohám a větší výdrži

Trénink v kopcích je vynikající cesta, jak zvýšit svou kondici, sílu a vytrvalost. Ať už jsi začátečník nebo zkušený běžec, kopce mohou přinést mnoho výhod do tvé tréninkové rutiny. V tomto článku najdeš tři efektivní možnosti, jak trénovat na kopcích a dosáhnout tak lepších výsledků.

Proč je stabilita kotníků klíčová pro tvůj výkon?

Stabilita kotníku je nezbytnou součástí nejen sportovního výkonu. Pevné kotníky a jejich svalová rovnováha zajistí správnou funkci kloubu, která je základním předpokladem pro zdravý pohyb a prevenci zranění. Silné a stabilní kotníky ti tak umožní zvýšit výkondosáhnout svého plného sportovního potenciálu.

Nahoru
23 položek celkem
Zpět do obchodu